Een beachflag is hét ultieme uithangbord voor bijvoorbeeld op het strand, maar wist je dat je dit promotiemateriaal ook heel goed kunt gebruiken als je een evenement organiseert of als je op een beurs of festival staat? Je kunt namelijk kiezen uit verschillende formaten, waardoor je voor ieder moment een geschikt uithangbord hebt. Om de bestelling af te maken, kun je ook kiezen om bepaalde accessoires erbij te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een grondboor, grondpen en een kruisvoet. De doeken van zo’n beachflag zijn fullcolor bedrukt en wasmachine bestendig. Handig, want als ‘ie vies is, kun je het dus wassen.

Effectief de aandacht trekken

Als jij een effectieve manier zoekt om je bedrijf te promoten, dan zijn beachflags echt een uitkomst. Dit zijn goede uithangborden die zich perfect lenen voor een buitenlocatie zoals een festival, beurs, evenement of langs het strand. Vooral als je op een beurs staat, is het belangrijk dat je de aandacht trekt. Er staan namelijk heel veel bedrijven die aandacht willen, dus het is belangrijk dat je goed uitpakt. Zorg voor een felle kleur en bijvoorbeeld een prikkelende tekst op de beachflag. Sowieso is het belangrijk dat je voor een felle kleur kiest, want lichte kleuren zijn slecht tot niet zichtbaar op het vlaggendoek. Dat komt omdat het materiaal best wat licht doorlaat, kies daarom voor volle kleuren.

Welke grootte is geschikt voor jou?

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten beachflags, van klein tot groot. Als jouw beachflag van heel ver te zien moet zijn, omdat deze bijvoorbeeld ergens buiten ter promotie staat, dan kun je het beste voor de Large variant kiezen. Ga je naar een beurs en past daar geen Large variant? Dan kun je het beste voor een Small of Medium doek gaan. Bepaal dus eerst voor welk doel je het gaat gebruiken en waar, voordat je een doek uitkiest om te bedrukken. Beachflag bedrukken gebeurt op 115 g/m² vlaggendoek, waardoor je deze heel makkelijk kunt verplaatsen. Je kunt ook meerdere beachflags bestellen. Een kleiner model voor het evenement waar je staat en een groter model voor buiten ter promotie.

Hoelang gaat zo’n beachflag mee?

Je kunt een beachflag zo’n 3 tot 4 maanden gebruiken, maar als je er netjes mee omgaat, kan het zelfs nog langer meegaan. Zorg er dus voor dat de beachflag niet continu in de regen en de wind staat als je wil dat deze langer meegaat. Dit kun je doen door een gunstige plek te kiezen om het te plaatsen of door af en toe schoon te maken. Zo’n beachflag kan veel hebben, tot aan windkracht 6 blijft jouw doek mooi wapperen in de wind. Dat is een fijn idee hè? Het is daarbij wel belangrijk dat je de watertank goed gevuld hebt met water of jouw beachflag stevig hebt bevestigd in de grond. Je kunt bij aanschaf namelijk accessoires kiezen zoals een grondboor en een grondpen. Op die manier kun je jouw doek goed vastzetten.

0 Shares:
You May Also Like