Iedereen heeft zo zijn eigen woonstijl. Deze stijl kan één specifieke stijl zijn maar het kan ook uit verschillende stijlen bestaan. Een combinatie van stijlen zien we ook steeds vaker terug bij de grote woonstijl trendzetters. Het combineren van stijlen zorgt voor een speels en interessant effect. In deze blog gaan we je helpen in de zoektocht naar de geschikte raambekleding voor jouw woning. We gaan een aantal verschillende stijlen bij langs, zo kom jij er achter welke raamdecoratie het beste bij jouw woonstijl past. Lees verder voor een porie inspiratie.

· Bohemien

Deze stijl laat zich kenmerken door de natuurlijke materialen en aardetinten. Materialen die hier bij passen zijn linnen, katoen en hout. Kleuren die in dit rijtje passen zijn beige, bruin en crème. Binnen deze stijl kan je ook warme tinten verwachten zoals roestoranje of oudroze. Bij deze stijl passen linnen gordijnen en houten jaloezieën. Ook bamboe rolgordijnen passen helemaal in dit straatje.

· Modern

Bij een moderne stijl passen de volgende kleuren: zwart, wit, grijs, helderblauw en junglegroen. Een moderne stijl laat zich kenmerken door strakke lijnen en koele materialen. Materialen zoals ijzer, beton, glas en bewerkt hout. Raambekleding die hier bij past is: jaloezieën in het zwart of wit, zware verduisterende gordijnen.

· Chic

Deze stijl is terug te vinden in de hotel sferen. Het bestaat uit items met luxe materialen en rijke kleuren. Materialen zijn: fluweel, satijn, leer, glas en metalen. Kleuren zijn: koninklijk blauw, bordeaux rood en donker groen. Deze kleuren stralen klasse uit en geven ontzettend veel sfeer. De raambekleding die hierbij past is fluwelen gordijnen, satijnen gordijnen en wollen verduisterende gordijnen.

· Landelijk

Deze stijl gaat al jaren mee. Het laat zich kenmerken door hout en wol. Veel houten materialen, in natuurlijke uitvoering. Wit en hout spelen de hoofdrol. Raambekleding die hierbij past zijn duo rolgordijnen en gordijnen.

· Industrieel

Dit is een rauw stijl, met veel karakter. Donkere kleuren zijn de voorlopers in deze stijl. Kleuren zoals zwart, roest en bruin komen vaak terug. Materialen die hier bij passen zijn metaal en beton. Raambekleding die hier goed bij past zijn zwarte jaloezieën.

Dit waren de stijl met bijpassend raamdecoratie advies. Het is natuurlijk ook altijd een creatief idee om de stijlen te combineren. Laat je dus vooral inspireren door deze ideeën. Ga lekker los met wat bij jouw in de smaak valt en maak er iets moois van!

0 Shares:
You May Also Like