Je bent lekker aan het klussen in je woning en dan kom je er achter dat je wel mooie raamdecoratie wil. Maar wat spreekt je dan aan? Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je alle kanten op kunt, want alles kan en mag op dit gebied. Je hebt vaak al veel aan je interieur en kamers gedaan, maar de raamdecoratie is iets wat je wat vaker laat liggen. Waarom? Omdat je wil dat het later aansluit bij het geheel van de kamer, qua kleuren, afmetingen en ook qua materialen. Wil jij namelijk de zon weren? Wil je het echt verduisteren in de kamer of wil je meer privacy? Het is goed om eens na te denken over het doel wat jij voor ogen hebt als jij gaat kiezen. Je kunt zo namelijk gerichter zoeken, dus laat je ook eens inspireren door alles wat er op dat gebied kan.  

 

Raamdecoratie op maat 

Een groot voordeel bij raamdecoratie is dat maatwerk altijd mogelijk is. Daarvoor ga jij specialisten kiezen die het voor jou kunnen realiseren, welke kleuren spreken je aan, welke materialen, welke afmetingen en hoe moet de afwerking worden? Je kunt hier vaak pas een antwoord op geven als je weet wat er kan op het gebied van raamdecoratie. Daarom raden we je aan om je te laten inspireren (kijk bijvoorbeeld is naar houten jaloezieën op maat), maak tijd vrij om na te gaan wat er kan en wat jij dan wil. Vervolgens kun je het dan op maat laten maken, en zo voldoet het aan al je wensen.

 

Wensen bij raamdecoratie 

Het is bij raamdecoratie van groot belang om eens na te gaan welke wensen je hebt:

  • Wil je raamdecoratie voor alle slaapkamers bijvoorbeeld en dan ook dezelfde soort?
  • Met welk doel laat jij de raamdecoratie plaatsen? Meer privacy, lichtinval zelf regelen, verduistering? Dit is ook van belang want ieder type kan een ander doel hebben.
  • Wat mag het kosten? Ook daar moet je uiteraard naar kijken, want zo kun jij gericht op zoek gaan naar de beste raamdecoratie die binnen je budget past.

Daarnaast zijn er nog een paar dingen waar je over na kunt denken, zoals de afmetingen, meet jij zelf of laat je het liever meten? Dit geldt ook voor de plaatsing dit kun jij ook laten doen als je dat liever hebt. Je hebt in ieder geval alle tijd om alles op een rijtje te zetten en dan kun je de voordelen van raamdecoratie zelf ervaren.

0 Shares:
You May Also Like