Met je bedrijf heb je al veel mooie stappen genomen en dat mag gevierd worden! Dat jij trots bent op je bedrijf, mag zeker gezegd worden. Maar, buiten social media posts weet je niet zo goed hoe je dit moet laten zien. In deze blog geven we drie tips hoe jij deze trots ook op je kantoor kan uitstralen. Laat je inspireren!

1. Kleurgebruik

Als het goed is heb jij een huisstijl met daarin een logo, huiskleuren, een lettertype, etc. Het is logisch dat deze kleuren terug te vinden zijn op je website en je socials, maar je speelt hier ook makkelijk mee op je kantoor. Natuurlijk hoef je niet je hele kantoor veranderen in deze kleuren, maar je huiskleuren regelmatig terug laten keren, laat aan gasten zien dat jij trots bent om deze kleuren te dragen. Je kunt denken aan een muur in deze kleur, maar ook aan fijne details, zoals glazen in deze kleuren. 

2. Fotomuur

Wist je dat trots ook erg sfeervol kan zijn? Stel je voor dat je nieuw bent bij een bedrijf en het eerste wat je ziet is een fotomuur van collega’s die het gezellig met elkaar hebben: je krijgt gelijk zin om hier aan de slag te gaan. Dit is het typische effect van een fotomuur! Je laat zien dat je trots bent om met deze collega’s te mogen werken, wat aanstekelijk werkt. Niet alleen bij nieuwe medewerkers, maar ook bij gasten: wat is er nou beter dan werken met een bureau dat enthousiast is om aan de slag te gaan?

3. Roomtour

Schitteren met je kantoor doe je niet alleen in je kantoor, maar ook daarbuiten. Via social media werkt het namelijk erg goed om je kantoor eens te laten zien. Klanten en andere volgers zijn erg geïnteresseerd in hoe het er bij jou achter de schermen aan toe gaat. Je laat zien waar elke afdeling te vinden is, wat er gebeurt en wie er zitten. Je volgers krijgen een idee van het gezicht achter het bedrijf en zullen nog enthousiaster zijn om met jou in zee te gaan!

Hulp nodig?

Wil jij graag sparren met een inrichting kantoor over de mogelijkheden van je kantoor? Neem dan contact op met Kato Projecten! Deze specialisten weten als geen ander hoe jij als bedrijf je identiteit en trots uitstraalt en zetten dit graag in op jouw kantoor. Ervaar het zelf!

0 Shares:
You May Also Like