Er zijn veel verschillende verzendverpakkingen, daarom is het handig om te weten welke verzendverpakking je het beste kan gebruiken voor je producten. Het is dan ook belangrijk dat de producten die je verstuurd helemaal veilig en wel aankomen bij het afleveradres. Het is namelijk aardig vervelend als de pakketjes kapot aankomen, dit kost jou uiteindelijk meer werk dan nodig is. wil je weten wat de verschillende verzendverpakkingen zijn? Lees dan snel verder! wij gaan hier namelijk meer over vertellen in deze blog.

Brievenbusdozen

Je kent het vast wel, je hebt een pakketje besteld en je krijgt een mail binnen dat het pakketje de volgende dag bezorgd wordt met de aangegeven tijd dat de bezorger bij jou op de stoep staat; tussen 8:00 en 16:00. Dit is een heel ruim tijdsbestek en jij bent verplicht om de hele dag thuis te blijven. Absoluut niet ideaal. Maar bij brievenbusdozen is dit niet meer het geval! Dit komt omdat deze verzenddoos door de brievenbus heen past. Op deze manier hoeft de persoon die het pakketje heeft besteld niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Dit is een stuk gemakkelijker voor de bezorger en de mensen thuis. De bezorger weet namelijk zeker dat het pakketje wordt afgeleverd en staat niet voor een dichte deur.

Fourniturenzakjes

Fourniturenzakjes zijn niet alleen handig bij het verzenden, maar ook voor in de winkel. Deze zakjes zijn namelijk ideaal voor bijvoorbeeld sieraden, souvenirs en kaarten. Als er sieraden worden verkocht in je winkel dan is het een leuke en handige manier om de sieraden in een fourniturenzakje mee te geven, de zakjes zijn namelijk niet zo groot, waardoor het makkelijk mee te nemen is. En daarnaast kunnen de fourniturenzakjes er hartstikke leuk uit zien, denk aan een opdruk met bijvoorbeeld je logo of een mooie vormgeving.

Verzendetiketten

Je kan nog wel zoveel verzendverpakkingen hebben, maar zonder verzendetiket kom je niet ver. Een verzendetiket is namelijk essentieel als je producten verstuurd via pakketenpost. Hier staat het adres waar het pakket afgeleverd moet worden. Bij de partij Rotimshop kan je verzendverpakkingen en verzendetiket aanschaffen. De verzendetiketten zijn verkrijgbaar in A4 vellen, maar ook etiketten van PostNL en DHL. Wil je meer weten over de partij Rotimshop? Neem dan eens een kijkje op de website. Ze hebben onder anderen; vloeipapier, tassen, geschenkverpakking, winkelmateriaal, verpakkingsmateriaal en inpakpapier.

0 Shares:
You May Also Like