Het heerlijke warme water, de bubbels en de frisse buitenlucht zijn heerlijk, een hottub is genieten. Voornamelijk als deze in je achtertuin staat, dan heb je zelfs in de wintermaanden een heerlijke manier om warmte worden. Je kan namelijk elk moment dat je vrij bent in de hottub springen. Maak er in het weekend een feestje van, met wijn, bier en lekkere hapjes. Maar een hottub heeft meer voordelen dan gezelligheid, wil je weten wat? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier meer over.

Je slaapt heerlijk

Als het koud is, dan is het heerlijk om op te warmen onder dekens of onder een warme douche. Misschien heb je het zelf al gemerkt maar na de warme douchebeurt val je meestal sneller in slaap en je slaapt langer door aan een stuk. Dit heeft te maken met je lichaamstemperatuur, die wordt namelijk verhoogd door het warme water. Uiteindelijk zorgt een hoge lichaamstemperatuur voor minder stres, waardoor je uiteindelijk minder piekert. Hetzelfde effect heeft het warme water van de hottub op je lichaam.

Een gezonde huid

Stres en slechte nachtrusten kunnen er voor zorgen dat je eerder rimpels krijgt en hormonale acne kan helaas ook weer opkomen. Gelukkig maakt het warme water van de hottub de nachtrust beter. Hierdoor heb je uiteindelijk minder stres, waardoor de huid uiteindelijk een stuk beter wordt. De acne blijft helemaal of langer weg, en de rimpels blijven nog een tijdje uit het zicht.

Geniet van de gezelligheid

Relaxen in een hottub is het voornaamste doel, maar een hottub kan ook dienen als gezelligheid. Haal de drankjes uit de koelkast, pak de hapjes er bij en zet de muziek aan. En geniet van de gezelligheid.

Wil je meer weten over een hottub?

Nieuwsgierig geworden naar hottubs? Of wil je graag meer voordelen weten? Neem dan gerust een kijkje op de website van Welvaere. Deze partij heeft verschillende hottubs in hun assortiment, maar ook buitensauna’s. Wil je meer weten over de producten van Welvaere? neem dan gerust contact op met een van de experts.

 

0 Shares:
You May Also Like