Heb je vaak last van koude voeten dan kunnen elektrische sokken van BERTSCHAT® een goede uitkomst bieden. De verwarmde sokken zorgen dat je snel van je koude voeten af bent door de warmte die de sokken afgeven. De verwarmde sokken krijgen hun energie van een platte accu die comfortabel aan de zijkant van de sok is weggewerkt zodat je hier tijdens het dragen geen last van hebt.

Wintersport

Als je tijdens het wintersporten vaak last heb van koude voeten, bieden de verwarmde sokken een uitkomst. De verwarmingselementen zitten door de hele sok, waardoor je met heerlijk warme voeten van de piste af kunt razen. De verwarmde sokken zijn vergelijkbaar met sportsokken qua dikte en lengte. Hierdoor kan je de accu makkelijk aan de bovenzijde boven je skischoen plaatsen. Als de accu toch niet lekker zit of als je iets hogere skischoenen hebt kan je altijd nog kiezen voor een verlengkabel. Dan kan je de accu simpelweg in je broek of jaszak stoppen.

Wandelen

Ook als je gaat wandelen kan je gebruik maken van de heerlijk verwarmde sokken. Doordat je de temperatuur van de sokken op drie verschillende standen in kunt stellen heb je nooit te warme of te koude voeten. Als je goed geïsoleerde wandelschoenen hebt, zal je de warmte eerder voelen. Doordat de warmte in de schoen blijft zitten. Bij extreme kou kan je er altijd voor kiezen om de verwarming van de verwarmde sokken hoger te zetten.

Syndroom van Raynaud

Mensen met het syndroom van Raynaud hebben last van slechte doorbloeding. Hierdoor krijg je al snel last van koude en pijnlijke voeten. Ook hiervoor zijn de sokken met verwarming ideaal. Met de verwarmde sokken van BERTSCHAT® zorg je er voor dat deze ongemakken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Langdurig gebruik

Als je de elektrische verwarmde sokken op de laagste stand gebruikt heb je de hele dag door comfortabel warme voeten. De krachtige accu zal dan tot wel 10 uur meegaan. Als je hier niet genoeg aan hebt is het eenvoudig om een nieuwe accu aan te sluiten. De accu is los te verkrijgen waardoor je eigenlijk oneindig lang gebruik kan maken van de verwarmde sokken.

Veelzijdig in gebruik

De sokken met verwarming zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Je kunt er actief mee gaan sporten, gebruik ze om te werken, doe ze aan bij een wandeling of gebruik ze gewoon thuis als je last hebt van koude voeten. De sokken van BERTSCHAT® zorgen er wel voor dat je koude voeten verleden tijd zijn.

0 Shares:
You May Also Like