Weer een bosje bloemen van het tankstation, een boekenbon of een fles drank voor Moeder- of Vaderdag? Daar spat de originaliteit nou niet bepaald vanaf. En ze verdienen ook wel wat beters toch? Maar wat? Wij geven je graag een tip: je kunt ook een gepersonaliseerd iPad hoesje ontwerpen. Meer weten? Lees dan snel verder!

Een iPad hoesje maken
In menig huishouden is de iPad of een andere tablet niet meer weg te denken, ze zijn ideaal om bijvoorbeeld een e-book op te lezen, of om series en films te kijken. Maar je laat ‘m ook vaak slingeren en dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Een enorme barst in je scherm is natuurlijk zonde, dus een hoesje voor je iPad is zeker geen slecht idee. En dan is het wel zo leuk als het ook een mooi hoesje is, dus ontwerp er zelf eentje met bijvoorbeeld de trouwfoto van je ouders. Of die vakantiefoto waar jullie met het hele gezin opstaan. Een origineel en uniek Moederdagcadeau of Vaderdagcadeau is dus zo gemaakt!

Softcase of smart cover?
Er zijn verschillende hoesjes beschikbaar voor je iPad, maar het valt op te delen in twee soorten: de softcase en de smart cover. De softcase is bedoeld voor de achterkant van je iPad, de smart cover is zowel voor de voor- als achterkant, die kun je openklappen en ook als standaard gebruiken voor je iPad. Die is dus niet alleen mooi, maar beschermt je iPad ook nog eens. Doe je je ouders dus ook nog een praktisch cadeau. Ideaal voor als je van die ouders hebt die altijd overal barsten in hebben zitten. Daarnaast is het ook fijn om je iPad herkenbaar te maken; je weet zeker dat dit de jouwe is.

Zelf je iPad hoesje ontwerpen
Lijkt het je nou wat om een iPad hoesje te ontwerpen voor Moeder- of Vaderdag, of gewoon voor jezelf? Kijk dan eens op de website van Hoesjemaken.nl. Daar vind je hoesjes voor alle modellen iPads en kun je eenvoudig zelf je hoesje ontwerpen. Of je er nou een mooie foto of een mooie tekst op wil hebben. Je kunt er je creativiteit goed in kwijt. En ook voor je telefoon of voor andere tablets kun je daar je eigen hoesjes maken.

0 Shares:
You May Also Like