Boeketten en bloemwerk maken van kwaliteitsbloemen, dat is waar ze bij BoeketCadeau goed in zijn! Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het verkopen van bloemen en zijn echt bloemist. Hun kracht is dat ze dagelijks een breed assortiment bloemen inkopen en daar vooral mooie boeketten mee maken die bezorgd worden in Nederland, 7 dagen per week. Samen met andere mooie cadeaus werken ze dagelijks met toewijding aan jouw bestelling. Daarbij vinden ze het belangrijk dat er bezorgd wordt wat jij heeft besteld. Bij BoeketCadeau.nl vinden ze service erg belangrijk. Op de website vind je een pagina met boeketten, een pagina met rozen, een pagina met bloemstukken en rouwbloemen.

Werkwijze

De boeketten die ze maken worden uitsluitend gemaakt door gediplomeerde bloembinders. Doordat elk boeket zelf wordt samengesteld en dagelijks wisselende verse bloemen hebben, wordt elk boeket een mooie creatie. Je kan van elk boeket jouw eigen prijs bepalen en bovendien ook het aantal rozen zelf bepalen. Ook cadeaus verpakken zij zelf, en kunnen gecombineerd worden met een boeket bloemen of een cadeau in één luxe geschenkdoos. Voor het bezorgen maakt BoeketCadeau gebruik van vervoerders. Alle pakketten worden om 17.00 uur opgehaald door de vervoerder. Dus bestel tijdig uw bloemen of cadeau zodat zij genoeg aandacht aan uw bestelling kunnen besteden!

Duurzaam

Meer dan 50 % van de bloemen die ze inkopen zijn bloemen die geteeld zijn met het MPSA label. Dit betekent dat de bloem tot stand is gekomen onder gezonde omstandigheden zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen. Bij de kweker van MPSA bloemen wordt regelmatig gecontroleerd of de arbeidsomstandigheden van de medewerkers juist zijn.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Met hun online klok laten zij precies zien hoeveel tijd je nog hebt om je bloemen te bestellen. Gelukkig is er tijd genoeg om bloemen te bezorgen. Bestel je namelijk vandaag voor 23:59, dan heeft de ontvanger het boeket bloemen morgen al in huis. Wist je dat BoeketCadeau zelfs bloemen kan bezorgen op dezelfde dag en cadeaus worden ook nog dezelfde avond geleverd! En van die verse bloemen kan de ontvanger lekker lang genieten, ze blijven namelijk gegarandeerd zeven dagen vers. Liever anoniem versturen? Ook dat is geen probleem!

Boekketcadeau biedt bloemen tegen aantrekkelijke prijzen aan en kunnen vaak de volgende dag nog leveren. Met een versgarantie van 7 dagen, hoef je er niet bang voor te zijn dat het boeket niet-toonbaar op de plaats van bestemming aankomt. Geïnteresseerd? Bezoek de website of neem contact met ze op!

0 Shares:
You May Also Like