De huid is het eerste dat mensen zien, als ze met je in gesprek gaan. Een onzuivere huid kan je dan ook best onzeker maken. Ga jij gebukt onder een glimmende huid of vergrote poriën? Blijf hier niet onnodig lang meer rondlopen, maar weet dat er producten op de markt zijn die jouw huid weer een echte boost kunnen geven. Met clinique anti blemish ga jij binnenkort weer vol zelfvertrouwen de deur uit.

Invloeden op de huid

Er zijn veel factoren die hun uitwerking hebben op ons lichaam en dan met name op de huid. Dit varieert van weersomstandigheden en luchtvervuiling tot hormonen en zweten. Niet elke impact op je huid is zomaar te voorkomen. Wel is het mogelijk om de schade binnen de perken te houden en jezelf te trakteren op een boost. Actief aan de slag gaan helpt om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Zie het als goede zorg voor jezelf. Op het moment dat jouw huid straalt, heeft dat effect op de manier waarop jij de buitenwereld tegemoet treedt.

Stappenplan clinique anti blemish

Je huid op een goede manier weer in conditie brengen, doe je volgens een vast stappenplan. Begin met het reinigen van je huid om haar goed te laten ademen en de poriën te verlossen van verontreiniging. De tweede stap die nodig is voor een goede werking van clinique anti blemish is het verwijderen van de huidcellen van de opperlaag van je huid. Dit wordt exfoliëren genoemd. Nu de huid goed gereinigd is en van dode huidcellen is verlost,kun je aan de slag gaan met hydrateren.

Vochtbalans herstellen

Een huid die is voorzien van voldoende vocht voelt soepel en gladjes aan. Een goede vochtbalans voorkomt lijntjes en rimpels en geef jou direct een jongere uitstraling. Met de juiste verzorging van je huid heb jij een goede basis om de invloeden van binnen- en buitenaf het hoofd te bieden. Onderschat de invloed van water op je huid niet, als je met clinique anti blemish aan de slag gaat. Hoewel de huid voldoende vocht nodig heeft, is een hete douche funest voor het effect van de boost. Douche daarom niet te heet, maar ondersteun de werking van de behandeling door veel water te drinken. Houd je huid in goede conditie door de behandeling kracht bij te zetten met een goede dag- en nachtcrème.

0 Shares:
You May Also Like