Of het nu gaat om een PVC klikvloer of een PVC plaatvloer, het monteren van dit soort vloer is tijdrovend als je er niet elke dag mee werkt. Wanneer u een PVC-vloer heeft gelegd, is het vaak nodig om de vloer waterpas te zetten. Wanneer dit niet gebeurd kunnen er namelijk bobbels ontstaan. Dit kan later veel problemen opleveren doordat deze bobbels sneller slijten en daardoor de PVC vloer kapot gaat. Dat willen we natuurlijk voorkomen!

Onderhoudsvrij

Onderhoud aan een vloer plegen is altijd een vervelende klus. Een PVC vloer heeft hier gelukkig weinig last van. De vloer heeft geen grote naden, waardoor het erg gemakkelijk is om te stofzuigen en te dweilen. Hierdoor zal de vloer enorm lang mee gaan en komen er geen grote onderhoudsbeurten aan te pas. Daarnaast is het ook nog eens erg sterk en slijtvast. Wat wil je nog meer? 

De voordelen van pvc vloer

Je kent wellicht de houten visgraat vloeren, maar hebt nog niet van de PVC variant gehoord. Dat is erg jammer, want een PVC vloer kent veel voordelen. Zo is een van de voordelen van de PVC vloer dat hij geluid dempend werkt. Wanneer je bijvoorbeeld in een tussenwoning woont, of je hebt een partner die in de ochtend vroeger op moet staan, kan een PVC vloer erg fijn zijn. Doordat je de persoon nauwelijks meer hoort lopen, kun jij gewoon genieten van je slaaprust.

Een patroon laten leggen zoals bijvoorbeeld een Visgraat PVC vloer

Visgraat van Stile Floors is op dit moment erg populair. PVC-vloeren met visgraatpatroon zorgen er niet alleen voor dat je ultiem van de vloer kunt genieten, maar ook van de zeer bijzondere uitstraling van het visgraatpatroon. Dat zorgt er op dit moment voor dat de visgraat vloer een van de meest populaire vloeren is van dit moment. Wist je bijvoorbeeld dat het leggen van een visgraat PVC vloer niet het enige patroon is dat gelegd kan worden? Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan gelegd worden. Dat maakt een PVC vloer dan ook erg gewild onder enorm veel mensen!

0 Shares:
You May Also Like