Wil je een keer wiet gebruiken of gebruik je dit af en toe? Lees je van tevoren altijd goed in en wees alert tijdens het gebruik. Hoewel mensen die het niet op wiet hebben beweren dat het slecht en verslavend is, blijkt uit onderzoek dat juist alcohol verslavender is. Wat nou helemaal waar is? Dat weten onderzoekers nog niet helemaal. Er wordt namelijk langer onderzoek gedaan naar alcohol dan naar wiet. In dit blog vertellen we je daarom meer over wiet.

Wat moet je weten over de side-effecten?
Heb je wel interesse in wiet, dan moet je zeker zijn dat je het juiste spul hebt. Hasj of wiet, daar zit niet heel veel verschil in. Beide komen van de vrouwelijke cannabisplant, maar wiet is de gedroogde bloem en hasj de samengeperste hars van die bloem. Beide hebben effect op gemoedstoestanden van mensen. Het kan voor lol en ontspanning zorgen, maar ook voor angstige momenten en paniekaanvallen, als iemand hier al gevoelig voor is. De kans op paniek is groter als er wiet gerookt wordt, dan bij hasj. Sowieso kunnen psychische klachten verergeren onder invloed, of dit nu wiet of alcohol is. Let daarom altijd goed op!

Wiet bestellen
Wiet is natuurlijk niet aan te prijzen, maar het kan geen kwaad om af en toe wiet te gebruiken. Ditzelfde geldt natuurlijk voor alcohol. Er wordt dan ook aangeraden om alles met mate te gebruiken. Maar gelukkig is het voor af en toe niet schadelijk en kun je er gewoon van genieten, met mate! Bij het groeien van je eigen wiet heb je je gebruik nog meer in eigen hand. Het groeien van eigen wietplanten is sterk gebonden aan wetgeving dus let daarbij goed op. Officieel mag je geen wietplanten zelf groeien, maar tot 5 planten wordt het gedoogd. Koop jij liever wiet via de coffeeshop of heb je wel eens nagedacht over het zelf laten groeien? Kijk online eens op Royal Queen Seeds, waar je meer informatie vindt over verschillen soorten wietzaden.

Royal Queen Seeds
Wil je zelf wietplanten laten groeien? Wietzaden kunnen gemakkelijk online besteld worden, maar hoe weet je of je de juiste zaden hebt? Je kunt de betrouwbaarheid van een site altijd herleiden uit bijvoorbeeld reviews. Hoeveel reviews heeft een bedrijf en wat zijn de minpunten en wat zijn de sterke punten? Royal Queen Seeds is bijvoorbeeld een smartshop met een uitstekende review.

0 Shares:
You May Also Like