Het is altijd lastig om de perfecte jeans te vinden. Soms zijn de pijpen te lang, of de taillemaat te breed, of is de jeans na aankoop toch te groot, en dat is erg frustrerend. In deze blog geven wij je een paar tips hoe je toch de perfecte jeans kunt uitzoeken!

Tip 1: heb er wat voor over

Een jeans is nogal een investering. Koop vooral ook geen hele goedkope jeans. Het kan namelijk zijn dat de goedkope jeans snel kapot gaan, en dat is natuurlijk erg zonde. Ga voor een jeans van kwaliteit, als je deze graag vaker wilt aan doen. Een goede jeans kost wat, maar dan heb je ook wat!

Tip 2: Kies het juiste model uit

Jeans zijn er in allerlei soorten en maten. Stel dus voor jezelf goed vast naar welke jij op zoek bent! Om een duidelijker beeld te creëren, hebben wij de bekendste voor je op een rijtje gezet:

  • Skinny Jeans. Deze broek zit helemaal aangesloten aan je lichaam. Als je wil dat de jeans wat strakker zit, dan zit je bij deze jeans goed!
  • Slim fit. Deze broek zit niet al te strak, maar is wel goed aangesloten. Dit model is dan ook populair onder de mannen.
  • Straight fit. Dit is een recht gesneden broek. Deze is geschikt voor mensen die meer bewegingsgemak willen in de jeans.
  • High rise. Deze broek is perfect voor als jij je ‘lovehandles’ wilt verbergen. Deze zit namelijk erg hoog op de taille, waardoor het over een deel van de buik valt.
  • Low rise. Dit is het tegenovergestelde van high rise. Deze taille valt erg laag. Deze jeans is dan ook geschikt voor mensen die de broek graag laag hebben zitten.
  • Deze jeans loopt vanaf de knieën wijd uit, waardoor het over de schoenen of laarzen valt.

Tip 3: Zorg ervoor dat de jeans niet te groot is bij aankoop

Een nieuwe broek zit altijd strak. Een broek zal altijd nog gaan uitlopen en dus minder strak worden. Het is dan ook belangrijk dat je de jeans niet te groot koopt. Deze zal later namelijk nog iets groter worden!

Ben je er nog niet uit in welke jeans jij je geld wilt investeren? Op internet kun je veel mooie jeans vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op de webshop van Sans Online voor meer soorten jeans.

0 Shares:
You May Also Like