Als voormalige Hanzestad zit ondernemen de Zutphenaar in het bloed. En waar het gaat om meubelwinkels wordt Zutphen steevast als hét episch centrum van de Nederlandse woonwereld beschouwd! André Onstein van Onstein Meubelen legt uit waarom. “Je zou Zutphen kunnen zien als de Champions League in de meubelwereld. In een markt met zoveel aanbod zijn topkwaliteit, ruime keuze en de hoogste service absolute vereisten; daarom gaan zoveel mensen graag meubels kopen in Zutphen!

Optrekken aan elkaar

Met een aantal toonaangevende meubelzaken op de woonboulevard, is Zutphen ‘the place to be’ voor wie zijn interieur wil aanpakken. “Doordat ondernemend Zutphen al decennia lang voor een behoorlijk deel op interieur is gericht, is er sprake van grote knowhow op alle vlakken. Met vele woonwinkels op de vierkante meter is de concurrentie moordend, maar daardoor ga je je ook echt optrekken aan elkaar. Je weet dat de wens van de klant centraal staat en daarop moet je inspelen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Alleen dan houd je het lang vol. Natuurlijk hebben we prijsvechters zien langskomen, maar die zijn nooit een lang leven beschoren.”

Familiebedrijf

Onstein spreekt uit ervaring; als opvolger van zijn vader en opa runt hij een familiebedrijf met een historie van meer dan 50 jaar! Ook zoon Robin is inmiddels fulltime werkzaam in het bedrijf. “Dat warme familiegevoel en die betrokkenheid die wij bieden; daar komen mensen telkens weer voor terug. Het schept een band en dat vinden klanten vaak nog wel belangrijker dan die paar tientjes aan prijs die het soms scheelt met andere winkels. Ze weten dat ze ons altijd kunnen bellen als er problemen zijn en dat die dan altijd naar tevredenheid worden opgelost. Een tevredenheidsgarantie van 100% noemen wij dat. Het lijkt een uitdaging, maar voor ons is het eigenlijk vanzelfsprekend.”

Invulling van iedere woondroom

Het is natuurlijk mooi, die warme band en die betrokkenheid … maar klanten zien toch vooral hun woonwensen vervuld. “Wij zijn dag en nacht bezig om voor ieder wat wils aan te bieden, meubels kopen in Zutphen moet een echte belevenis zijn! We volgen de trends en kunnen leveren uit de collectie van alle toonaangevende merken. Onze showroom levert veel inspiratie op en verrast onze klanten telkens weer. Zo blijft Zutphen de meubelhoofdstad van Nederland!”

0 Shares:
You May Also Like