Wil je je opgewekter voelen? Dan zijn er een groot aantal mogelijkheden beschikbaar. Je kan hiervoor onder andere kijken naar recreatieve drugs, ook wel partydrugs genoemd. Als je hiernaar op zoek bent, zijn er meerdere varianten die jou het opgewekte en energieke gevoel kunnen geven. Een van de opties om naar te kijken is 3CMC. Voordat je deze kan gebruiken, is het goed om te kijken naar wat het precies is en welke effecten het heeft op jouw lichaam.

Dit is 3CMC als stof

3CMC is een synthetische stof, die behoort tot de cathinonfamilie. Het is een veelverkocht product als research chemical, maar kan ook een echte partydrugs zijn. Het is een opvolger van 4MMC, een stof die vandaag de dag verboden is. De drugs komt vaak in poedervorm en kan op verschillende manieren ingenomen worden. Zo kan je ervoor kiezen om deze oraal in te nemen, maar ook door te snuiven of met behulp van een injectie. Het heeft een stimulerend effect op het centrale zenuwstelsel. Het resultaat: meer energie, euforie en meer alertheid. De verbeterde concentratie kan jou dus ook weer helpen om meer werkzaamheden gedaan te krijgen. Ook kan het helpen aan een verminderde eetlust. Eetbuien komen dus helemaal niet meer voor.

De effecten van de stoffen

Je kan ook 2MMC kopen. Net als 3CMC is het een stimulerende stof, welke zorgt voor het euforische gevoel. Je hebt met beide poeders een gevoel van welzijn en kan ook jouw zelfvertrouwen een boost geven. Tevens kan je de werkzaamheden sneller uitvoeren doordat je een verhoogde concentratie hebt. Doordat de stof het centrale zenuwstelsel stimuleert, kan het ook leiden tot een verhoogde hartslag en een verhoogde bloeddruk. Hier moet je dus wel rekening mee houden als je de stof inneemt. Heb je al een verhoogde bloeddruk? Dan is het wel aan te raden om deze drug niet in te nemen. Maar over het algemeen zal er geen probleem ontstaan en profiteer je voornamelijk van de positieve effecten die het heeft op zijn lichaam.

Gebruik de stof op het juiste moment

Maar wanneer pak je deze stof dan? Je kan ervoor kiezen om de stof in te nemen voordat je gaat sporten. De extra energie kan immers helpen om sportactiviteiten langer vol te houden en te voorkomen dat je halverwege rust moet nemen. Ook als je een lange werkdag hebt, is het een variant die jou kan helpen om alles beter vol te houden. De meeste mensen nemen de stof echter bij een feestje. In dit geval gebruik je het dus niet dagelijks en geef je jouw lichaam geen kans om eraan te wennen. Door verantwoord om te gaan met zowel 2MMC als 3CMC kan je er alleen maar de vruchten van plukken.

0 Shares:
You May Also Like