Hardlopen, wandelen, trailrunnen… het valt allemaal onder de categorie cardio sporten. Voor deze belastende cardio sporten is het aan te raden dat je een goed paar schoenen onder je voeten hebt; anders is al die belasting al snel finest voor je voeten, kuiten en zelfs knieen. Maar hoe weet je nou welk merk sportschoen je moet aanschaffen, wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar? We geven je graag drie van onze favoriete merken en leggen je natuurlijk uit waarom; lees snel met ons mee!

Salomon schoenen

Salomon is een bekend merk dat uitblinkt in het ontwerpen van hoogwaardige schoenen voor hardlopen, wandelen en trailrunning. Voor hardlopers kan je bij Salomon terecht voor innovatieve en goede hardloopschoenen die een optimale mix van demping, stabiliteit en grip bieden. Wil je liever wandelen met de schoenen van Salomon? De Salomon schoenen om te wandelen hebben goede ondersteuning voor lange wandelingen. De schoenen zijn duurzaam en beschermen je voeten tegen ruw terrein; een plezierige wandeling is het gevolg! Toch liever een daredevil zijn en lekker trailrunnen? De schoenen van Salomon zijn hiervoor perfect; zijn licht van gewicht, hebben een stevige grip en bieden bescherming tegen stenen en wortels. Vol vertrouwen off-road runs; wat wil je nog meer? 

ASICS schoenen

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar ASICS voor staat (Anima Sana In Corpore Sano). Het is een bekend en al te fijn merk voor wandelen, hardlopen en trailrunnen. Zo staan hun hardloopschoenen bekend om hun dempingstechnologieën, waardoor ze perfect zijn voor langdurige prestaties. Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen met ASICS; je voeten blijven heerlijk beschermd tijdens een wandeling op ASICS schoenen; de schoenen kennen een goede grip en stabiliteit.

Salcony schoeen

Salcony is een merk welke bekend staat om zjin veelzijdigheid; de schoenen van het merk zijn speciaal ontworpen voor enthousiaste hardlopers en wandelaars en geven de perfecte ondersteuning voor een rondje door de natuur. De schoenen zijn erg duurzaam, waardoor ze lang mee gaan en je er dus extra lang van kan profiteren! Of je nou een intensieve hardloopsessie op de baan uitvoert, of ontspannen door de natuur wandelt, met Salcony zit je sowieso goed!

Tip: Weet je niet zeker welk merk het best bij jou past, dan kan je natuurlijk altijd naar een winkel gaan waar ze meerdere merken verkopen; zoals de Intersport. Bij de Intersport kan je terecht voor al jouw sportartikelen, dus voor hardloopschoenen ben je aan het juiste adres maar zelfs het tennisracket bij Intersport is een ideale go to!

0 Shares:
You May Also Like