Een fijne tas is hartstikke prettig, voornamelijk als je op reis gaat. Je wilt dan ook dat alles er in past en dat de tas handig is in gebruik. Maar welke tas je mee neemt verschilt dan wel weer per vakantie, als je een week op vakantie gaat, dan heb je een grotere tas nodig en als je langer weg gaat zelfs een koffer. Daarnaast verschilt het ook per persoon. Sommige mensen redden het een week met een trolley terwijl anderen een grote koffer volledig gevuld hebben. Wil je weten wat de verschillende soorten tassen zijn? Lees deze blog dan verder, wij vertellen meer hier over in deze blog.

Een trolley

Een trolley is een kleine koffer die zeer gemakkelijk in gebruik is. dikt komt mede omdat een trolley vaak gemaakt is van licht materiaal. Onder de trolley zitten wieltjes, als er vier wieltjes onder zitten kan je de trolley alle kanten op bewegen. Als er twee onder zitten kan je de trolley achter je aan trekken. Maar allebei de opties zijn zeer gemakkelijk en fijn in gebruik. Een trolley wordt vaak gebruikt voor stedentrips, hier zijn ze namelijk ideaal voor.

Een reistas

Als je voor werk vaak een nacht ergens moet blijven slapen, of als je er zelf voor kiest om een gezellig nachtje weg te gaan, dan is een reistas ideaal. een reistas is een tas van stof. Er zitten twee hengsels aan, waar jij de tas aan kan vasthouden en tillen. Maar vaak zit er ook een hengsel aan die je over je schouder kan gooien. Hierdoor rust het gewicht op je schouders. Omdat de tassen van zacht materiaal gemaakt zijn, kan er meer in de tas dan je denkt. Er zit namelijk aardig wat rek in. Met redelijk wat geprop zou je er zelfs een week mee op vakantie kunnen.

Een koffer

Als je lang op vakantie gaat of er gewoon van houdt om veel spullen mee te nemen, dan is een koffer ideaal. het enige waar je over moet nadenken is het aantal wieltjes. En het uiterlijk. Wil je een koffer die decoratief mooi is? Of kies je voor eentje die iets praktischer is? De keuze is aan jou, maar wat je ook kiest een koffer is zeker weten een fijne aankoop. Wil je graag een trolley, reistas of een koffer aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op www.travelbags.nl.

0 Shares:
You May Also Like