We hopen dat jij één van de mensen bent die weleens een accessoire voor zijn of haar toestel aanschaft. We hebben het dan niet alleen over de onmisbare telefoonaccessoires, zoals een telefoonkabeltje of een (draadloze) oplader bijvoorbeeld. Ook telefoonhoesjes van Casimoda heb je écht nodig. Al is het alleen al om jouw smartphone te beschermen in een stijlvolle hoes van hoge kwaliteit. In dit artikel delen we een aantal handige telefoongadgets die de prijs dubbel en dwars waard zijn.

Betere foto’s maken met een selfiestick

Hedendaagse smartphones zijn voorzien van steeds meer interessante technische snufjes, waaronder ook toestellen met een steeds betere camerakwaliteit. Neem de Samsung Galaxy S21 smartphone als voorbeeld. Met dit toestel kun je video’s opnemen in 8k-resolutie. En foto’s schieten van het prachtige Amsterdam wordt een fluitje van een cent door de nieuwe 108 megapixel sensor. Daar kan menig professioneel fotograaf jaloers op worden. Maar hoe leuk is het als je nóg mooiere foto’s kunt gaan maken met een aantal handige gadgets? Denk bijvoorbeeld aan een selfiestick die als een verlengstuk van je arm dient, waardoor het veel makkelijker wordt om een deel van de Amsterdamse grachten op de foto te zetten. Tegenwoordig zijn er zelfs selfiestickers met bluetooth-afstandsbediening. Daar heb je dus geen kabels voor nodig, want het gadget maakt verbinding met je smartphone. Gemakt dient nou eenmaal de mens.

Onmisbare gadget om je telefoon te beschermen

Foto’s maken of muziek luisteren met bluetooth oortjes en koptelefoons: we doen het allemaal. Maar we willen het ook zorgeloos kunnen blijven doen. Niets is vervelender dan een smartphone die beschadigingen oploopt door een ongelukkige val of omdat het toestel ergens tegenaan is gestoten. Door onoplettendheid of klunzigheid kan het de beste overkomen. Dat is zonde, want iPhone hoesjes of Samsung cases van degelijke kwaliteit hoeven echt niet veel geld te kosten. Voor enkele tientjes kun je namelijk al een uitstekend product online winkelen met gratis verzending en een ruim zichttermijn. Neem maar eens een kijkje in de webshops van Casimoda, Telefoonhoesje.store en Leuke-telefoonhoesjes.nl. Bijkomend voordeel is dat deze shops alleen maar unieke producten verkopen. Hierdoor wordt jouw telefoon nog mooier en dat is natuurlijk is ook wat waard.

Veilig op de fiets met een smartphonehouder

Sinds 1 juli 2019 is het verboden om een smartphone in de hand te houden tijdens het fietsen. En daar is wel wat voor te zeggen. Appen of bellen op de fiets is een no-go. Maar het kan soms wel verdomde handig zijn. Telefoons zijn nou eenmaal ook voorzien van handige navigatiesystemen die bij een fietstocht goed van pas kunnen komen. Kun jij geen afscheid nemen van jouw smartphone onderweg? Koop in dat geval een telefoonhouder zodat je niet op de bon geslingerd wordt, maar wel veilig van plek A naar B kunt fietsen.

0 Shares:
You May Also Like