Workday biedt cloudgebaseerde bedrijfsapplicaties en managementsuites met één architectuur die financiën, HR en analyses in één systeem combineren. Als onderdeel van het platform kunnen gebruikers eenvoudig datasets beheren en aanpassen vanuit elke aangesloten personeelsbron. Workday integratie is ontworpen om hoge beveiligingsnormen, flexibele updates, krachtige inzichten en intuïtieve gebruikersinterface op verschillende apparaten in evenwicht te brengen. Iedereen kan dus dashboards gebruiken of aanpassen om realtime bruikbare inzichten te krijgen. Het is daarom zeker verstandig om gebruik te maken van de AFAS koppelingen met Workday. Hierdoor kun je sneller en efficiënter werken, terwijl je ook kunt profiteren van een handig dashboard waarin alle data inzichtelijk en overzichtelijk staat. 

Wat is Workday?

Workday, met hoofdkantoor in Pleasanton, Californië, werd in 2005 opgericht door Dave Duffield en Aneel Bhusri, voormalige executives bij PeopleSoft, een softwareleverancier voor enterprise resource planning (ERP) die later werd overgenomen door Oracle. Workday is een pionier op het gebied van software-as-a-service bedrijfsapplicaties en de Workday software staat vaak bekend om zijn gebruiksgemak en snelle implementatie, in vergelijking met on-premises HCM- en financiële applicaties. Het bedrijf beschouwt zichzelf officieel niet als Workday ERP, maar wordt algemeen beschouwd als een directe concurrent van ERP-leveranciers, waaronder Oracle en SAP.  Onderstaand vind je drie belangrijke voordelen van Workday, wat je zou kunnen koppelen met AFAS. Dit kun je zelf doen, maar je kunt de koppeling ook laten creëren door de experts van Salure. Je zult dan de onderstaande voordelen optimaal ervaren. 

Schaalbare bedrijfsapplicaties 

Cloudgebaseerde applicaties passen zich aan en groeien mee met organisaties van elke omvang en bieden een schaalbare oplossing zonder voortdurende gegevens- en systeemmigraties. Naarmate de behoeften en teams van de organisatie groeien, stelt de eenvoudig te beheren governance je in staat om dashboards en datasets aan te passen aan veranderende behoeften en branchetrends. Workday integratie biedt een kosteneffectieve oplossing die eenvoudig te implementeren is zonder uitgebreide training.

Verbeterde beveiliging

Zowel financiën als HR zijn bijzonder gevoelig voor beveiligingsinbreuken en gegevensverlies. Workday integratie zorgt voor de hoogste beveiliging en plukt tegelijkertijd de voordelen van een cloudgebaseerde applicatie:

  • Een enkel beveiligingsmodel bewaakt processen, gegevens en apparaten.
  • Pas de toegang en beveiliging eenvoudig aan met gebruiksvriendelijke beveiligingsopties.
  • Een continu ontwikkelingsmodel maakt regelmatige updates mogelijk zonder onderbrekingen in de downtime. Gegevens- en beveiligingsupdates worden dus continu bijgewerkt vanuit een live datastroom.

Door gebruik te maken van een AFAS en Workday koppeling van Salure wordt het extra beveiligd aangezien Salure ISO 27001 gecertificeerd is. Dit betekent dat je data goed beveiligd is, wat tegenwoordig natuurlijk erg belangrijk is aangezien hackers steeds vaker focussen op de gegevens van bedrijven om geld te verdienen. 

Eenvoudige bediening en analytische interfaces

Workday is gericht op eenvoudige interfaces en creëert gemakkelijk leesbare visuele presentaties van live data. Analyses zijn altijd vers. Dankzij een eenvoudige, overzichtelijke presentatie en gebruikersinterface kunnen bruikbare gegevens als basis dienen voor zakelijke beslissingen zonder dat een gegevenswetenschapper hoeft te vertalen. En Workday dashboards integreren en presenteren gegevens op verschillende apparaten, bij uitstek geschikt voor mobiele, flexibele en externe medewerkers. 

0 Shares:
You May Also Like