Een strakker lichaam zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen, dat is toch de droom van ieder mens? Met de SupraSculpt worden dromen werkelijkheid. Dit schoonheidstoestel zorgt ervoor dat je in één sessie net zoveel resultaat bereikt als met 30.000 squats in de sportschool. De SupraSculpt zal daarom snel het nieuwe favoriete toestel van jouw salon worden!

Hoe werkt de SupraSculpt?

De SupraSculpt werkt op basis van krachtige golven die tot een aantal centimeter diep onder de huid de zenuwen prikkelen. Deze motorische zenuwen zorgen ervoor dat de spieren zich net als bij een training samentrekken. Deze spiercontracties zijn echter vele malen effectiever dan bij een reguliere training van de spieren. Je gebruikt namelijk de volledige spier, terwijl je in de sportschool tot maximaal 40% van de spier aanspreekt. Zo zijn 6 sessies met de SupraSculpt te vergelijken met maar liefst 6 maanden regelmatig trainen. En dat terwijl je geen druppel zweet verliest, zo gemakkelijk was het trainen van je spieren nog nooit.

Comfortabel een strakker lichaam verkrijgen

Je klanten zullen ontdekken dat het verkrijgen van een strakker lichaam en een mooier silhouet geen enkele moeite hoeft te kosten. Zij kunnen relaxt liggen terwijl de SupraSculpt de spieren traint. De spieren vragen tijdens de sessie veel energie van het lichaam en gebruiken daarvoor direct het plaatselijke vetweefsel. Je krijgt dus niet alleen een strakker lichaam, maar kunt ook nog eens effectief vermageren met behulp van de SupraSculpt. De SupraSculpt heeft verschillende programma’s die zijn af te stemmen op de behoefte van de klant. Naast een vetverbrandend programma kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een programma dat de volume van de spier toe doet nemen. Dit is met name populair bij mannen.

De SupraSculpt is 100% veilig in gebruik

De SupraSculpt maakt gebruik van krachtige golven die uitgebreid onderzocht en veilig zijn bevonden voor toepassing op mensen. Er komt geen straling vrij en de intensiteit is vier maal lager dan de maximaal toegestane intensiteit. Het gebruik van de SupraSculpt kent dus enkel voordelen voor de klant die zal ervaren hoe het is om zonder enige moeite een strak lichaam te krijgen. Combineer je de SupraSculpt met een gezond en gevarieerd voedingspatroon, dan kunnen er in korte tijd spectaculaire resultaten behaald worden. Wie de SupraSculpt voor de schoonheidssalon heeft aangeschaft merkt dan ook al snel dat het nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt. Iedereen wil wel ervaren hoe je tienduizenden squats kunt doen zonder een greintje moeite.

0 Shares:
You May Also Like