Er moet meer gelachen worden. Zet dat bovenaan je bucketlist. De stad Amsterdam heeft je dat te bieden. We kennen allemaal wel de Dam of het Leidseplein. Doe niet wat iedereen doet, maar denk eens ‘out of the box’ en ervaar in Amsterdam dingen die echt iets toevoegen aan je Happiness.

Boom Chicago

Zoek je Entertainment dan neem eens een kijkje aan de Rozengracht in Amsterdam. Daar ligt de comedy club ‘ Boom Chicago’. De ideale plek voor een avondje theater improvisatie en humoristische sketches. Amsterdammers en toeristen weten hun weg snel te vinden naar dit geweldige theater. De mix van humoristische stijlen en optredens in dit theater is uniek en de techniek die ze erbij gebruiken, geniaal.

Wonen in Amsterdam

Word je blij van de gedachte om in Amsterdam gaan wonen? Deze leuke stad met meer bruggen en kanalen dan Venetië is populair om te wonen. De prijzen zijn er dan ook krankzinnig. Je kunt er van woning ruilen. Heb je interesse op dit vlak dan klik maar eens op deze link van Woningruil24.

Move Amsterdam

Een happy ding in Amsterdam is het bezoeken van “Move Amsterdam”. Hier draait alles om het verplaatsen van mensen en dingen in de stad. In nog geen anderhalf uur leer je hoe je samen door de stad Amsterdam beweegt. Dat kan met zelfrijdende auto’s of auto’s van de toekomst. Ga zitten in de auto van de toekomst en zie 360 graden om je heen hoe de stad Amsterdam er in de toekomst uitziet.

Dining in the Dark

Ga naar Ctaste voor ‘Dining in the Dark’. Je kunt in dit establishment dineren in het donker. Het is er letterlijk pikzwart. De obers zelf zijn blind of slechtziend dus die weten de weg. Ze begeleiden je naar de tafel en serveren je tijdens het diner. Het missen van een zintuig tijdens een diner is absolute fascinerende ervaring.

Exclusieve cocktails

Die kun je drinken in ‘Door74’. Op de wereldlijst van 50 beste bars van de wereld, maar dan wel met het licht aan! Een bar met Art Deco inrichting. Je moet er aanbellen om binnen te kunnen komen. Omdat de bar moeilijk te vinden is, vind je hier niet veel mensen. Het menu is als een verhalenboek waar je veel heftige exclusieve cocktails vind.

Kortom

Of je nu wilt wonen in Amsterdam of unieke ervaringen wilt opdoen zoals: eten in het donker, aanbellen bij cocktailbars, vliegen door de lucht in auto’s of schateren in een comedy club. Amsterdam kent geen grenzen en is voor jou ‘the place to be’.

0 Shares:
You May Also Like