Als je werkzaam bent ergens waar je dagelijks werkkleding draagt, heb je waarschijnlijk thuis een hoop extra werkkleding liggen en ben je voorbereid op elk soort weer. Zeker als je buiten werkzaam bent. Naast de normale werkbroeken, jassen, schoenen en truien zijn er echter nog allerlei dingen waar je aan kunt denken als je werkkleding nodig hebt. Niet per se kleding, maar meer accessoires en andere dingen. Schaf de volgende dingen aan om voorbereid te zijn op alles.

 

Haal goede kniebeschermers

Als je veel tijd van de dag doorbrengt op de grond en dus ook vaak op je knieën zit, kan dit erg belastend zijn voor je knieën. Op lang termijn kan dit zorgen voor diverse klachten. Zeker op een harde ondergrond is dit niet fijn. Daarvoor zijn kniebeschermers ideaal. Je kunt de hele dag in principe op je knieën zitten, en je hebt een stuk minder last van de harde ondergrond. Ook heb je geen last van wondjes etc. Een paar kniebeschermers kunnen dus zeker niet missen.

 

Houd jezelf warm

Als het koude weer eraan zit te komen en je moet buiten je werk uitvoeren, kan dat al snel erg onprettig worden. Alleen een warme doorwerkjas is niet altijd voldoende. Daarom zijn een goed paar werkhandschoenen en een muts niet te missen. Zorg er wel voor dat je altijd goed kunt bewegen in de handschoenen en dat je niet last krijgt van de stof die in de weg zit, omdat je zo weer minder productief kunt zijn. Koop echt speciale werkhandschoenen die jouw bewegingen niet in de weg zullen zitten.

 

Een goede plek voor al jouw gereedschap

Als je veel met gereedschap werkt, is een gereedschapsriem ideaal om te hebben. Het is een simpele riem die je om je heen draagt, en hier kun je al jouw gereedschap makkelijk in hangen. Het hangt niet in de weg, maar je hebt het altijd bij de hand en wanneer je iets nodig hebt duurt het niet lang tot je het vindt. Ideaal dus.

 

Goede en fijne sokken

Goede sokken klinken onnodig, maar zijn zeker niet te missen. Je voet moet namelijk stevig in de schoen zitten, en bovendien wil je geen last krijgen van bijvoorbeeld blaren door je stevige schoen. Bovendien is het ook belangrijk dat je voeten altijd goed warm zijn, en in de winter wil je niet dat je last krijgt van de kou en dat hierdoor je voeten pijn gaan doen. Koop fijne bijpassende sokken voor bij bijvoorbeeld je Grisport werkschoenen.

0 Shares:
You May Also Like